עוגת אננס מחבת הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מחבת אננס הפוך עוגה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, מלח, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אננס מחבת הפוכה, עוגת מחבת אננס הפוכה, ו מחבת אננס הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת ברזל יצוק 9 אינץ'.
מורחים סוכר חום באופן שווה על תחתית המחבת.
לנקז אננס, הזמנת 1/4 כוס מיץ; הגדר מיץ בצד. מסדרים פרוסות אננס בשכבה אחת מעל תערובת סוכר חום, ומניחים דובדבן במרכז כל טבעת אננס; מניחים מחבת בצד.
מקציפים חלמונים במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד עבה לימון בצבע; בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, פועם היטב.
חום שמורות מיץ אננס בסיר קטן על אש נמוכה. בהדרגה להוסיף תערובת מיץ לתערובת החלמון, פועם עד מעורבב.
משלבים קמח רב תכליתי, מלח ואבקת אפייה; מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת החלמון, מכים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מקפלים חלבוני ביצה עד פסגות נוקשות טופס; מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה. הבלילה כפית באופן שווה על פרוסות אננס.
אופים ב 325 במשך 45 עד 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת 30 דקות; להפוך עוגה על צלחת הגשה.
מגישים חם או קר עם קצפת או גלידה,אם תרצה.
עוגת אננס מפורשת הפוכה: בצע הוראות מתכון מקוריות עבור 4 המרכיבים הראשונים. תחליף 1 (9-אונקיה) חבילה זהב עוגה צהובה לערבב עבור הבא 5 מרכיבים. הכן תערובת עוגה על פי הוראות החבילה, החלפת מיץ אננס 1/2 כוס מים 1/2 כוס. הבלילה כפית מעל פרוסות אננס מוכן לפי ההוראות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו עוגת זהב צהוב Jiffy