עוגת אננס-קוקוס-בננה הפוכה
עוגת אננס-קוקוס-Banananan הפוך עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, בננה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קוקוס אננס הפוכה, עוגת קוקוס אננס הפוכה, ו קוקוס ועוגת אננס טרייה הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק 9 אינץ'; מפזרים באופן שווה עם סוכר חום.
לנקז פרוסות אננס מעל קערה, הזמנת 1/2 כוס מיץ.
מקום 1 טבעת אננס במרכז מחבת.
חותכים טבעות אננס שנותרו במחצית; לסדר סביב טבעת אננס מרכז.
מפזרים באופן שווה עם קוקוס. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה.
מערבבים מיץ שמורות, בננה, שמן וביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מיץ אננס לתערובת קמח, ערבוב עד בשילוב.
יוצקים תערובת קמח על קוקוס.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך על מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.