עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אספרסו שיפון עוגה (ללא אגוז, ללא סויה). מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח וניל, סוכר superfine, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), עוגת אספרסו שוקולד אספרסו ללא גלוטן ללא ביצים, ו עוגת שיפון ללא גלוטן.
הוראות
מרכז מתלה בתנור מחממים אותו ל 325º
חותכים סיבוב של נייר קלף כדי להתאים את החלק התחתון של המחבת וחותכים חור באמצע כדי להתאים את הצינור המרכזי של המחבת. עוגה זו אפויה במחבת ungreased כי שימון המחבת ישמור על הבלילה עולה ואוחזת את הצדדים של המחבת כמו העוגה bakes.In כוס מדידה גדולה או קערה בינונית, ממיסים את אבקת האספרסו במים,
מוסיפים את השמן, וניל וחלמונים ביצה.
להקציף עד בשילוב טוב.על פיסת נייר קלף גדולה או קערה לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מוסיפים 1 כוס סוכר ומלח ומערבבים יחד.הפוך באר במרכז התערובת על ידי דוחף את החומרים יבשים לכיוון הצד של הקערה.
הוסף את תערובת האספרסו. באמצעות מרית גומי, מערבבים יחד עד לשלב ביסודיות.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה חינם גריז של מיקסר חשמלי או בקערה גדולה ללא שומן. באמצעות מצורף שוט חוט או מערבל שנערך ביד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים.
מוסיף את הקרם של טרטר. לאט מפזרים את כוס ½ הנותרים של סוכר ולהמשיך להצליף עד החלבונים ביצה להחזיק מבריק המשרד – אבל לא נוקשה, פסגות-כ 5 דקות.מקפלים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה ב 3 עד 4 שלבים, מיזוג ביסודיות לאחר כל תוספת.
להעביר את הבלילה למחבת הצינור. השתמש במרית הגומי כדי להחליק ואפילו את החלק העליון.
אופים במשך 1 שעה, או עד בודק העוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. (שלי לקח 45-50 דקות).
הסר את המחבת מהתנור והפוך אותה מעל מתלה קירור על רגליה או מעל משפך או בקבוק דק צוואר.
תן את העוגה לתלות לבשל לחלוטין. אל תניח את המחבת על מדף קירור בבסיס שלה. זה יגרום לעוגה להתמוטט על עצמה.אל תנער את העוגה מהמחבת לפני שזה יהיה מגניב. ברגע שהעוגה תהיה מגניבה. השתמש סכין להב דק או מרית להב גמישה לרוץ על פני הקצה החיצוני ואת הצינור הפנימי כדי לעזור לשחרר את העוגה מהמחבת. הפוך את העוגה על מתלה, ואז מחדש על צלחת הגשה.