קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה)

עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אספרסו שיפון עוגה (ללא אגוז, ללא סויה). מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח וניל, סוכר superfine, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), עוגת אספרסו שוקולד אספרסו ללא גלוטן ללא ביצים, ו עוגת שיפון ללא גלוטן.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור מחממים אותו ל 325º
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים סיבוב של נייר קלף כדי להתאים את החלק התחתון של המחבת וחותכים חור באמצע כדי להתאים את הצינור המרכזי של המחבת. עוגה זו אפויה במחבת ungreased כי שימון המחבת ישמור על הבלילה עולה ואוחזת את הצדדים של המחבת כמו העוגה bakes.In כוס מדידה גדולה או קערה בינונית, ממיסים את אבקת האספרסו במים,
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השמן, וניל וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
להקציף עד בשילוב טוב.על פיסת נייר קלף גדולה או קערה לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 1 כוס סוכר ומלח ומערבבים יחד.הפוך באר במרכז התערובת על ידי דוחף את החומרים יבשים לכיוון הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף את תערובת האספרסו. באמצעות מרית גומי, מערבבים יחד עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את החלבונים ביצה בקערה חינם גריז של מיקסר חשמלי או בקערה גדולה ללא שומן. באמצעות מצורף שוט חוט או מערבל שנערך ביד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף את הקרם של טרטר. לאט מפזרים את כוס ½ הנותרים של סוכר ולהמשיך להצליף עד החלבונים ביצה להחזיק מבריק המשרד – אבל לא נוקשה, פסגות-כ 5 דקות.מקפלים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה ב 3 עד 4 שלבים, מיזוג ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
להעביר את הבלילה למחבת הצינור. השתמש במרית הגומי כדי להחליק ואפילו את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים במשך 1 שעה, או עד בודק העוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. (שלי לקח 45-50 דקות).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את המחבת מהתנור והפוך אותה מעל מתלה קירור על רגליה או מעל משפך או בקבוק דק צוואר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
משפךמשפך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תן את העוגה לתלות לבשל לחלוטין. אל תניח את המחבת על מדף קירור בבסיס שלה. זה יגרום לעוגה להתמוטט על עצמה.אל תנער את העוגה מהמחבת לפני שזה יהיה מגניב. ברגע שהעוגה תהיה מגניבה. השתמש סכין להב דק או מרית להב גמישה לרוץ על פני הקצה החיצוני ואת הצינור הפנימי כדי לעזור לשחרר את העוגה מהמחבת. הפוך את העוגה על מתלה, ואז מחדש על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף