זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך עיסת אפרסמון, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, עוגת אפרסמון, ו עוגת אפרסמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת עוגה אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
לטאטא יחד את אבקת אפיית הקמח, סודה לשתיה, מלח, וסוכר בקערה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
לטאטא יחד את הביצים, עיסת אפרסמון, חלב, ותמצית וניל בקערה נפרדת עד חלקה. מקפלים את תערובת האפרסמון לתערובת הקמח עד שלא יישארו גושים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אפרסמון
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה 15 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט לפני הדובדבן.