עוגת אפרסמון
אפרסמון זנגביל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם זנגביל אפרסמון, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר חום וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מוסיפים פירה אפרסמון, מולסה וביצים; להכות היטב (בערך 1 דקה).
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח הבא 6 מרכיבים (דרך ציפורן).
מוסיפים תערובת קמח ו 1/3 כוס מים רותחים לסירוגין לתערובת אפרסמון, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בשקדים.
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל. אבק עם אבקת סוכר.
כדי להאיץ את תהליך ההבשלה, להקפיא את הפרי בן לילה או עד מוצק. להפשיר את האפרסמון; כאשר רך, זה יהיה מתוק פחות עפיצות.
חותכים את הפרי הבשל לשניים. לגרוף את עיסת עם כפית.
כדי להשיג עקביות אפילו, למקם את הבשר בתוך מסוק קטן ולעבד עד חלקה. זה מבטיח פורי אפרסמון ישולבו באופן שווה לתוך הבלילה.