פשטידת אפרסק-אוכמניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת כבדה, או דה וי אפרסק, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו טובה. נסו פאי אוכמניות טרי, עוגות אפרסק ואוכמניות עם קרם אוכמניות, ו מיושן אפרסק פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את הקמח, הסוכר, המלח בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מפזרים את החמאה ומתקצרים מעל תערובת הקמח ודופקים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
קמח לכל מטרה
4
מוסיפים את המים כמה כפות בכל פעם ודופקים עד שהבצק פשוט מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
5
מוציאים את הבצק מהמכונה ולשים קלות על משטח ישר עד שהוא פשוט מתחבר. טופס לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
שלבו אפרסקים, סוכרים, קינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט, אפרסק או דה וי ועמילן תירס או טפיוקה בקערה גדולה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. זורקים את האוכמניות עם הקסיס.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
עמילן תירס
Eau De Vie
קינמון
אפרסק
טפיוקה.
קרם דה קסיס
ג ' ינג ' ר
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הניחו לשבת במשך 10 דקות, ואז השתמשו בכף מחוררת כדי לכפות את הגרגרים לתוך האפרסקים, וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
9
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל מחצית על משטח מקומח קלות לסיבוב של 13 עד 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
10
מעבירים 1 מהסיבובים לתחתית צלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ'. כף את הפירות לקרום בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
קרום
פירות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
11
מוסיפים מעט מהמיצים שהצטברו בקערה. מפזרים את החמאה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מרדדים את הבצק שנותר על מערוך ומגלגלים על גבי תערובת האפרסק. חתוך קצוות של שני קרומי כדי הסככה 3/4 אינץ'. מקפלים קצוות מעל; לחץ כדי לאטום. מלחץ קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אפרסק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
13
חותכים 6 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
קרום
14
מברישים את החלק העליון של הפשטידה בקרם ומפזרים את סוכר הטורבינאדו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
קרם
15
מניחים את הפשטידה על תבנית עם נייר אפייה ואופים על המדף התחתון של התנור עד שהקרום מזהיב והמיצים מבעבעים בעובי דרך חריצים, מכסים את שולי הקרום בנייר כסף אם משחימים מהר מדי, בערך 1 שעה 20 עד 30 דקות, עד שהקרום התחתון שחום והמיצים מבעבעים. עוגה מגניב 3 שעות.