קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אפרסק ושקד

עוגת אפרסק ושקד
אם יש לך חמאה, שקדים טחונים, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שקדים-אפרסק, עוגת אפרסק ושקד, ו עוגת אפרסק ושקד.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשפשף יחד את הקמח והחמאה עד שזה נראה כמו פירורי לחם בסדר, ואז לערבב את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מוסיפים 1 חלמון ביצה ו 1 כפית מים, ואחריו חלמון הבא ו 1 כפית מים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לעטוף בסרט נצמד לקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות עד גדול מספיק כדי קו פח 23cm טארט. אם הבצק קורע, פשוט לתקן את זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים את הבצק העודף. קו עם נייר greaseproof, למלא עם שעועית אפייה, ואז לאפות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר נייר ושעועית. זין לא מעט חורים בבסיס הטארט שלך, ואז לאפות לעוד 10-15 דקות עד ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בזמן שהמאפה מבשל, תכיני את המילוי.
8
לטאטא את הסוכר והחמאה יחד עד שאתה מקבל משחה חיוורת. הכה את הביצים ולבסוף להוסיף את השקדים והקמח. כפית לתוך מאפה במקרה, לארגן את פרוסות אפרסק על פני החלק העליון בתבנית ואופים במשך 30-40 דקות עד הזהב. כאשר מגניב, מברשת לשמר או ריבה שלך על פני הדף.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגישים עם סיר קטן של frache קרם בצד ולאכול אותו מהר לפני שמישהו אחר מקבל את ידיהם על זה!
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.