עוגת אפרסק ושקד
אפרסק ושקד טארט דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 459 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש דובדבן סוכר, שקדים, גרידת לימון, ביסקוויט amaretti. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שקדים-אפרסק, עוגת אפרסק ושקד, ו עוגת אפרסק ושקד.
הוראות
קוביית החמאה קטנה ככל שאתה יכול. אם תטבול את הסכין בקמח עבור המאפה ותמשיך לכסות את החמאה בקמח בעת הקוביות, תמצא את זה קל יותר.
שים את החמאה לקוביות וקמח במעבד המזון והדופק עד שזה נראה כמו פירורי לחם משובחים.
מוסיפים קמצוץ של מלח, סוכר, חלמוני ביצה וגרידת לימון ודופק שוב זה צריך לדבוק כמעט מיד לתוך כדור.
הסר מן המעבד, להניח אותו על גיליון של סרט נצמד או לסכל, ולחץ קלות וצורה לתוך יומן קומפקטי (לגעת בו מעט ככל האפשר). לעטוף וצינה לפחות 1 שעה ככל שהוא נח יותר, פחות זה יהיה להתכווץ מאוחר יותר.
חמאה וקמח פח 24 ס " מ ביסודיות. לפתוח ולחתוך את יומן המאפה לפרוסות דקות אפילו ולהשתמש כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של הפח רק עם נגיעה או פרוסות חופפות מעט. שמור קערה של קוביות קרח וכמה מגבות נייר בהישג יד כדי לצנן ולייבש את הידיים שלך כמו שאתה עובד.
ללטף את המאפה בקלילות עם אצבעות קרות כך הבסיס הוא אפילו, ולהפוך את הקליפה קצת עבה יותר סביב הצדדים, להבטיח שהוא מגיע כל הדרך למעלה שכן הוא עשוי להתכווץ. כדי לאזן את הבסיס, להפעיל קוביית קרח במהירות על פני, מהמרכז לקצוות. תרגע שוב.
להטות את השקדים ו 50g / 2oz סוכר לתוך מעבד מזון ו whizz עד קצוץ דק. קוביות החמאה ולהוסיף לשקדים עם הקמח. תהליך שוב עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר, ולאחר מכן להוסיף את הביצה וחלמון למשל ולעבד בקצרה עד רך וקרם.
הוסף את amaretti כתוש בקצרה whizz שוב. לְצַנֵן.
מחממים את התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. זרוק את האפרסקים לתוך מחבת של מים רותחים, להרים לאחר כמה שניות ואז להתקרר במים קרים. לקלף, חצי לאבן את האפרסקים, מפזרים 2 כפות סוכר ולהשאיר במשך 5 דקות.
מורחים קרם אמרטי בבסיס המאפה.
שים את חצאי האפרסק למעלה, מעוגל בצד למעלה, חותך אותם אם צריך למלא את המרכז. פיזור עם השקדים
אופים במשך 25-35 דקות עד הזהב. בדוק את המילוי עם קיסם (אשר צריך לצאת בקושי מסומן) ולהבטיח את הבצק מתכווץ מן הפח. אבק עם סוכר זיגוג ומגישים טמפרטורת חדר, עם כוס של יין טוסקני Vin Santo.