עוגת אפרסק צלחת עמוקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 552 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיד טפיוקה, קורנפלור, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel, עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: בתוך קמח הדופק מעבד מזון, מלח, קינמון וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לפירורי לחם. מקציפים חלמונים עם מי קרח 1/4 כוס ויוצקים על תערובת קמח. דופק עד הבצק פשוט מגיע יחד לכדור (להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית. בכל פעם, אם הבצק יבש מדי). שטחו את הבצק לדיסק, עטפו אותו בפלסטיק וצננו לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
הפוך מילוי: להביא סיר מים לרתיחה ויש לי מוכן קערה של מי קרח. עם סכין לעשות כמה חריצים בעור של כל אפרסק. זרוק אפרסקים לתוך מים רותחים במשך 1 דקה, ואז לצלול לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר אפרסקים מהמים להחליק מעורות. רבע כל אפרסק, להסיר בור, לחתוך כל רבע לשניים. לזרוק אפרסקים עם שאריות חומרי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בואו לעמוד במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
6
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, לרדד חצי מאפה למעגל 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חותכים רצועה 1 אינץ ' רחב מהקצה החיצוני של מאפה.
8
מקום עיגול מאפה קצוץ בצלחת עוגה עמוקה 9 אינץ'.
9
מברשת קצה עם מים ומניחים רצועת מאפה על קצה, לחיצה על החותם. מילוי בתערובת אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מניחים מאפה שנותר על צלחת עוגה. הקש מאפה יחד, לקצץ את כל הקצוות עודף crimp יחד כדי לאטום.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה לבן ומפזרים סוכר. לעשות כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 191° ואופים במשך 40 דקות, עד מאפה זהוב חום ומילוי הוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
תן לפאי להתקרר על מתלה תיל לפחות 25 דקות לפני ההגשה.