עוגת אפרסק צלחת עמוקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 552 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיד טפיוקה, קורנפלור, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel, עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: בתוך קמח הדופק מעבד מזון, מלח, קינמון וסוכר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לפירורי לחם. מקציפים חלמונים עם מי קרח 1/4 כוס ויוצקים על תערובת קמח. דופק עד הבצק פשוט מגיע יחד לכדור (להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית. בכל פעם, אם הבצק יבש מדי). שטחו את הבצק לדיסק, עטפו אותו בפלסטיק וצננו לפחות 30 דקות.
הפוך מילוי: להביא סיר מים לרתיחה ויש לי מוכן קערה של מי קרח. עם סכין לעשות כמה חריצים בעור של כל אפרסק. זרוק אפרסקים לתוך מים רותחים במשך 1 דקה, ואז לצלול לתוך מי קרח.