עוגת אפרסק צלחת עמוקה
עוגת אפרסק צלחת עמוקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 552 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיד טפיוקה, קורנפלור, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel, עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בתוך קמח הדופק מעבד מזון, מלח, קינמון וסוכר.
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לפירורי לחם. מקציפים חלמונים עם מי קרח 1/4 כוס ויוצקים על תערובת קמח. דופק עד הבצק פשוט מגיע יחד לכדור (להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית. בכל פעם, אם הבצק יבש מדי). שטחו את הבצק לדיסק, עטפו אותו בפלסטיק וצננו לפחות 30 דקות.
הפוך מילוי: להביא סיר מים לרתיחה ויש לי מוכן קערה של מי קרח. עם סכין לעשות כמה חריצים בעור של כל אפרסק. זרוק אפרסקים לתוך מים רותחים במשך 1 דקה, ואז לצלול לתוך מי קרח.
הסר אפרסקים מהמים להחליק מעורות. רבע כל אפרסק, להסיר בור, לחתוך כל רבע לשניים. לזרוק אפרסקים עם שאריות חומרי מילוי.
בואו לעמוד במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, לרדד חצי מאפה למעגל 11 אינץ'.
חותכים רצועה 1 אינץ ' רחב מהקצה החיצוני של מאפה.
מקום עיגול מאפה קצוץ בצלחת עוגה עמוקה 9 אינץ'.
מברשת קצה עם מים ומניחים רצועת מאפה על קצה, לחיצה על החותם. מילוי בתערובת אפרסק.
מניחים מאפה שנותר על צלחת עוגה. הקש מאפה יחד, לקצץ את כל הקצוות עודף crimp יחד כדי לאטום.
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה לבן ומפזרים סוכר. לעשות כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת.
אופים במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 191° ואופים במשך 40 דקות, עד מאפה זהוב חום ומילוי הוא מבעבע.
תן לפאי להתקרר על מתלה תיל לפחות 25 דקות לפני ההגשה.