עוגת אפרסק-תות עם קרום לימון חמאתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסק-תות שדה עם קרום לימון חמאה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך את כל המטרה קמח, חלמון ביצה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסקים עם קרום קינמון, סנדלר אפרסק קרום כפול, ו סנדלר אפרסק משולש קרום.
הוראות
חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים חלמון ביצה, קליפת לימון ווניל.
להוסיף תערובת קמח; לערבב רק עד צורות בצק לח. בצק כפית על גבי פירות, מרווחים באופן שווה.
אופים עד מיצים בועה עבה ציפוי הוא זהב, על 55 דקות. מגניב מעט ומגישים עם גלידה.