עוגת אקלר
עוגת אקלר דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 436 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת אקלר, עוגת אקלר, ו עוגת אקלר.
הוראות
מערבבים מים וחמאה בסיר; מחממים עד לרתיחה.
לטאטא קמח עד חלקה; להסיר מן החום.
יוצקים תערובת לתוך קערה בינונית; בהדרגה להתמזג ביצים.
מורחים במחבת אפייה משומנת 13 "x9"; אופים ב 350 מעלות במשך 30 דקות.
הסר מהתנור; הקש קרום אפוי למטה בקלילות ולהניח בצד.
עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות יחד גבינת שמנת, חלב ותערובת פודינג במשך 2 דקות; להפיץ על הקרום. להכניס למקרר עד המשרד.
בזמן השירות, להפיץ עם ציפוי מוקצף; טפטוף עם סירופ שוקולד.