עוגת ארמון הנסיכה
אם יש לכם סוכריות מנטה, נרות סלסול בטי מטורפים, תערובת עוגת בטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 19%. נסו עוגת ארמון הנסיכה, נסיכה טירה עוגה, ו עוגת טירת נסיכת השוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בנדיבות גריז קל קמח נורדי כלי הטירה Bundt עוגה מחבת, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 36 עד 42 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך עוגה אפילו עם החלק העליון של מחבת, במידת הצורך. הפעל מחבת הפוך על מתלה קירור; הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים עוגה על צלחת הגשה 12 עד 15 אינץ', מגש או חתיכת קרטון מכוסה בנייר כסף. ציפוי ורוד צינור סביב בסיס של עוגה; מקום סוכריות עגולות ב 3 שורות סביב בסיס בציפוי.
להוסיף סוכריות עגולות לראש הטירה לפי הצורך, מצורף עם זיגוג.
ציפוי צינור כדי מתאר חלון צורות על עוגה; העליון כל חלון עם 1 בננה בצורת ממתקים. לדחוף 1 ממתק וופל, שטוח בצד למעלה, לתוך עוגה בקצה התחתון של כל חלון להיראות כמו אדן החלון. ציפוי צינור לדלת מתאר, גג וכניסה של טירה.
מניחים סוכריות מנטה בציפוי בכניסה לטירה כדי להיראות כמו שביל.
הוסף מסטיק לגג עבור שלבקת חוגרת. מעל כל מגדל עם נר. החנות מכוסה באופן רופף.