עוגת ארנב רכה
אם יש לכם מלח, שבבי אפיית וניל, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת ארנב רכה, עוגת ארנב עם ציפוי קוקוס רך, ו קאפקייקס ארנב פלאפי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). ריסוס שלושה 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, פודינג (יבש) וקמח עד מעורבב. שמור 1 כף; להפריש.
מוסיפים שמנת חמוצה, ביצים, חמאה ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה, לזרוק 1 כף שמור תערובת יבשה עם שבבי אפייה עד שבבי מצופה היטב. מערבבים בתערובת שבב אפייה; הבלילה תהיה עבה מאוד.
מורחים על 2 1/2 הבלילה כוסות בכל מחבת.
אופים 25 עד 33 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
חותכים כל סיבוב כפי שמוצג בתרשים, אתה תהיה ביצוע 3 ארנבות. להקפיא חתיכות חשופות על 1 שעה עבור ציפוי קל יותר אם תרצה.
בינתיים, מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה של מערבל לעמוד (מערבל שנערך ביד לא יעבוד עבור ציפוי זה); להפריש.
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, מים, קרם של טרטר ומלח עד מעורבב היטב.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים סירופ חם לאט מאוד בזרם דק לתוך חלבונים ביצה, להכות כל הזמן במהירות בינונית.
תוסיף וניל. הכה במהירות גבוהה על 7 עד 10 דקות או עד פסגות נוקשות טופס. להזמין 1 1/2 כוסות ציפוי עבור צנרת למטה מרכזי האוזניים; לכסות ולהניח בצד. אם תרצה, גוון נשאר ציפוי עם 1/4 כפית צבע מזון אדום כדי להפוך ורוד. לכסות ולהניח בצד.
עבור כל ארנב, לארגן חתיכות עוגה על מגש גדול או מגש כפי שמוצג בתמונה. בזהירות פרוסט כל עוגה באמצעות כ 4 כוסות ציפוי ורוד. עבור כל זוג אוזניים, צינור 1/2 כוס שמור לבן זיגוג למטה במרכז כל אוזן כפי שמוצג בתמונה.
חותכים מרשמלו חצי לרוחב ממש לפני לקשט. לקשט כל ארנב עם מרשמלו, בצד דביק למעלה, לעיניים. עבור התלמידים, לחץ בעדינות כדורי חלב malted על מרשמלו לדבוק.