עוגת בונדט אוכמניות-חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Bundt אוכמניות-חמאה. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, מלח, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת חמאה אוכמניות, עוגת חמאה אוכמניות, ו עוגת אוכמניות - לימון חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 10 אינץ ' קוטר מחבת Bundt.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 2/3 כוסות סוכר וחמאה בקערה גדולה עד אור ורך. הכה בביצים, 1 בכל פעם. מקציפים בקליפת תפוזים ווניל. מקציפים במרכיבים יבשים ב 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות. מקפלים באוכמניות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד tester מוכנס ליד מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות. להפוך את העוגה על מתלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
להעביר עוגה לצלחת, לנפות אבקת סוכר מעל, ומגישים.