עוגת בוץ אולטימטיבית
עוגת בוץ אולטימטיבית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם כבד, פירורי וופל שוקולד, חצי שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת קוקוס ללא בישול.
הוראות
1 למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 177°. חמאה קלה piepan 9 אינץ'.
2 כדי להפוך את הקרום, לשלב את הפירורים, להמסבאטר, וסוכר בקערה בינונית עד לחלח.לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך מחבת העוגה.
אופים עד thecrust מוגדר מריח כמו עוגיות חמות, על 12minutes. מגניב לגמרי.
3 כדי להפוך את המילוי, בסיר בינוני חום overmedium, לחמם 2 1/2 כוסות של חצי וחצי, thesugar, ואת המלח, ערבוב לעתים קרובות כדי לפזר את הסוכר, עד רותח.
יוצקים לתוך קערה חסינת חום. לשטוף את הסיר.
4 בקערה קטנה, מפזרים את קורנפלורעלהמכתים 1/2 כוס חצי חצי ו-whisk עד מומס.
לטאטא את החלמונים בקערה בינונית, ובהדרגהוויסק בתערובת קורנפלור. בהדרגה לטאטא את תערובת חצי וחצי חם ולחזור לסיר החוצה. מבשלים מעל חום בינוני, בוחשכל הזמן עם מרית עץ שטוחה (כדי keepthe תערובת מ לוהט), עד שזה מגיע לרתיחה.להפחית את החום בינוני נמוך ולתת את המיקסשרבוב, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
הסר מהחום, מוסיפים את השוקולד, החמאה והוניל ועד שהשוקולד נמס לחלוטין. ישר דרך מסננת תיל לתוך קערה נקייה.
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר לעטוף pressplastic ישירות על המילוי כדי לשמור על העור מforming.
בואו להתקרר לחלוטין. מקררים עד המילויהוא מקורר ולהגדיר, לפחות 2 שעות.
6 כדי להפוך את ציפוי, מקציפים את הקרם, קונדיטורים, ווניל בקערה בינונית מקוררת עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות גבוהה עד נוקשה. תחשוף את העוגה.
מורחים ומערבלים את הציפוי מעל המילוי.(אם אתה רוצה, להעביר את הקצפת כדי pastrybag מצויד עם קצה כוכב, צינור את הקרם על הפשטידה.)
מפזרים עוגה עם פירורי עוגיות. Slice ו servechilled.
Adapted from Diamond Dishes by Julie Loria (Lyons Press / $24.9
קטעים מתוך זכויות יוצרים 2011 על ידי ג ' ולי לוריה, באישור של Lyons Press