עוגת בוץ מיסיסיפי III
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, קפה חזק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת בוץ מיסיסיפי, עוגת בוץ מיסיסיפי, ו עוגת בוץ מיסיסיפי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קפה ורום בסיר וחום להתבשל.
מוסיפים את השוקולד ואת החמאה או מרגרינה. מבשלים, מערבבים, מדי פעם, עד ששניהם נמסים.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים. בהדרגה להכות את הסוכר עד התערובת עבה. מקציפים את הוניל ואת תערובת השוקולד. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. הכה לתערובת השוקולד.
להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
אופים בתנור שחומם מראש 275 מעלות F (135 מעלות C)במשך 1 1/2 שעות, או עד בדיקות העוגה נעשה עם קיסם.
העברה למתלה כדי מגניב. עושה 16 מנות.