עוגת בוקאי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שוקולד, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת בוקאי, גלידת בוקאי, ו Biscoff Buckeye.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Line מחבת מרובע 9 אינץ 'עם לסכל, עוזב 1 אינץ' overhang; תחתית ערפל עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים פירורים עם סוכר וחמאה ולחץ לתחתית מחבת.
אופים עד הקרום מוגדר, 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
הפוך מילוי: לנצח את כל החומרים למעט קרם עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה, 2 דקות. בקערה נפרדת, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס, 2 דקות. מקפלים קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים; לשפוך לתוך קליפת עוגה, החלקה למעלה. מכסים, לוחצים על ניילון נצמד ישירות על פני העוגה. להקפיא לפחות 5 שעות, רצוי לילה.
הסר עוגה ומניח במקרר לפחות 2 שעות.
מניחים שוקולד בקערה. מביאים שמנת וחמאה לרתיחה ושופכים על שוקולד. מערבבים עד משולב שוקולד נמס.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר פלסטיק מעוגה; להפיץ זיגוג באופן שווה מעל. עוגת צמרמורת, חשופה, עד זיגוג מוגדר. שמור עוגה במקרר או קריר עד מוכן לאכול.