חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שוקולד, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת בוקאי, גלידת בוקאי, ו Biscoff Buckeye.
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Line מחבת מרובע 9 אינץ 'עם לסכל, עוזב 1 אינץ' overhang; תחתית ערפל עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים פירורים עם סוכר וחמאה ולחץ לתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד הקרום מוגדר, 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולד
4
הפוך מילוי: לנצח את כל החומרים למעט קרם עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה, 2 דקות. בקערה נפרדת, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס, 2 דקות. מקפלים קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים; לשפוך לתוך קליפת עוגה, החלקה למעלה. מכסים, לוחצים על ניילון נצמד ישירות על פני העוגה. להקפיא לפחות 5 שעות, רצוי לילה.