עוגת בטטה
אם יש לך וניל, קוקוס, מלח מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 46% וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת בטטה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת 15x10x1 אינץ', מניחים קוביות עוגה בשכבה אחת.
אופים 15 דקות, פונה פעם אחת, עד קלוי.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, 1/2 כוס הסוכר ואת שמנת חמוצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד חלקה.
בקערה בינונית, לנצח בטטות, וניל, מלח ונותר 1/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
בקערת טרייפל או קערה זכוכית 3 ליטר, שכבה שליש קוביות העוגה ותערובת שמנת חמוצה. למעלה עם חצי תערובת בטטה 1 כף קוקוס. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם קוביות עוגה שנותרו, תערובת שמנת חמוצה, קוקוס ופקאנים. חזור על שכבות פעם אחת.
מפזרים עם הנותרים 1 כף קוקוס פקאן. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה.