עוגת בטטה
המתכון פאי בטטה מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, בטטות, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים ו 1/2 כוס הסוכר, כמו גם את הביצים, חמאה, חלב, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. לנצח עד ביסודיות מעורבב וחלק.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה ומפזרים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים. אפשר לעוגה לעמוד במשך 15 דקות לפני האפייה כדי לאפשר לסוכר להמיס.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי