עוגת בטטה III
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל פאי בטטה השלישי. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום פשטידת צלחת עמוקה unbaked, ביצים, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, ביצים, חלב התאדה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. למעלה עם ציפוי מוקצף או להגיש חם עם גלידת וניל.