עוגת ביזון
פאי ביזון דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אפונה תינוק, מרק בשר בטעם בשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת ביזון, תאו tri-טיפ עם צ'ימיצ' ורי, ו צ'ילי ביזון.
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס 3 ליטר תבשיל עמיד בחום עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל ביזון, בצל וגזר בשמן 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מבושל היטב; לנקז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה ותוססת. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
הוסף אפונה; לבשל עד חם. מערבבים לתוך תערובת בשר. כף לתוך תבשיל.
מבשלים פירה לפי הוראות החבילה. בקערה בינונית, מערבבים תפוחי אדמה, שמנת חמוצה ופטרוזיליה. כפית על תערובת בשר. מטגנים עם העליון על 6 אינץ ' מחום 5 עד 6 דקות או עד תפוחי אדמה הם חום זהוב.