קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוגת ביזון

עוגת ביזון
פאי ביזון דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אפונה תינוק, מרק בשר בטעם בשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת ביזון, תאו tri-טיפ עם צ'ימיצ' ורי, ו צ'ילי ביזון.

הוראות

1
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס 3 ליטר תבשיל עמיד בחום עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל ביזון, בצל וגזר בשמן 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביזוןביזון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה ותוססת. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הוסף אפונה; לבשל עד חם. מערבבים לתוך תערובת בשר. כף לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מבשלים פירה לפי הוראות החבילה. בקערה בינונית, מערבבים תפוחי אדמה, שמנת חמוצה ופטרוזיליה. כפית על תערובת בשר. מטגנים עם העליון על 6 אינץ ' מחום 5 עד 6 דקות או עד תפוחי אדמה הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות