עוגת בייגלה חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 988 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאת בוטנים חלקה, שמנת כבדה, בייגלה פיתוליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים נוטלה בייגלה ובוטנים חטיף לערבב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לרמוס את הבייגלה עד שהם כמו חצץ; כמה חתיכות גדולות יותר, כמה חתיכות קטנות יותר, וכמה פירורים בעלי מרקם חול.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ אותו באופן שווה נגד התחתון הצדדים כדי ליצור את הקרום. להקפיא במשך 10 דקות.
בקערה באמצעות מרית גדולה, מערבבים את הגלידה עד שהיא גמישה אך עדיין קפואה; העקביות של הגשה רכה.
טפטוף 5 אונקיות של חמאת בוטנים על זה, ולקפל אותו לתוך הגלידה.
יוצקים את התערובת הקפואה לתוך הקליפה מוכנה להחליק את החלק העליון כך שהוא כיפת sightly. צייר divot בחלק העליון של הכיפה ויוצקים את חמאת הבוטנים הנותרים לתוכו. להקפיא את העוגה במשך 4 שעות להגדיר.
כאשר מוכן לשרת, קצפת קרה צינור סביב היקף העוגה.
מפזרים את הציפוי הקצוץ על פי בחירתך מעל.