קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחתונה
מגזין

עוגת חתונה אגוזי לוז שוקולד

עוגת חתונה אגוזי לוז שוקולד
עוגת חתונה אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חתונה. אם יש לכם סודה לשתיה, ליקר בטעם אגוזי לוז, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון, עוגת חתונה מצופה פונדנט עם פטל ושוקולד, ו עוגת חתונה מצופה פונדנט עם פטל ושוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה קלה 15-by-17-inch ג ' לי רול מחבת עם צדדים 1-inch. בשורה התחתונה עם קלף או נייר שעווה; חמאה על הנייר. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
3
בקערה בינונית, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
5
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד את הצד והתחתון של הקערה. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים את העוגה באמצע התנור במשך כ 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים את השוקולד במיקרוגל עד שכמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
10
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
11
להקציף את השמנת הכבדה ו 2 כפות של ליקר אגוזי לוז. מקררים את מילוי השוקולד, ערבוב מדי פעם, עד מוצק מעט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
תריץ את קצה סכין הקילוף מסביב לצד העוגה. הגדר גיליון עוגיות גדול או קרש חיתוך על גבי להעיף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
13
הסר את המחבת וקלף את הנייר מהעוגה. באמצעות קרטון גלי 6 אינץ 'עגול כתבנית, לגזור שלושה סיבובים עוגה 6 אינץ' קרוב זה לזה ככל האפשר. באמצעות תבנית קרטון עגול 4 אינץ', לחתוך 2 סיבובים של עוגה; באמצעות תבנית 2 אינץ', לחתוך 2 סיבובים מן העוגה הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את מילוי השוקולד עד מעט חיוור נוקשה, על 1 דקה. הגדר אחד עגול עוגה 6 אינץ 'על 6 1/2 אינץ' קרטון עגול מברשת קלות עם כמה ליקר אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
15
מורחים 1/4 כוס של מילוי שוקולד על החלק העליון ומכסים עם עוד סיבוב עוגה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
16
מברשת עם ליקר אגוזי לוז ולהפיץ עוד 1/4 כוס של מילוי שוקולד על גבי. מכסים עם סיבוב העוגה 6 אינץ האחרון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
17
הגדר עגול עוגת 4 אינץ 'אחד על תבנית קרטון 4 אינץ' ומברשת עם ליקר אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
18
מורחים 3 כפות של מילוי שוקולד על החלק העליון ומכסים עם השני 4 אינץ עוגה עגול; להפריש. הגדר סיבוב עוגה אחת 2 אינץ 'על תבנית 2 אינץ' מברשת עם ליקר אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
19
מורחים 2 כפות של מילוי שוקולד על גבי לכסות עם השני 2 אינץ עוגה עגול. מקררים את כל 3 עוגות שכבת עד מקורר ביסודיות, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
20
מלא שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ ' עם כוס 1 של קרם חמאה וניל. צינור מנה קטנה של קרם חמאה למרכז של סוזן עצלנית ולעגן את עוגת השכבה 6 אינץ ' על זה. מקטרת את קרם החמאה סביב העוגה כדי למלא את כל הפערים בין השכבות. באמצעות מרית קיזוז גדול, להפיץ שכבה דקה מאוד של חמאה על העוגה כולה. בזהירות להרים את העוגה את סוזן עצלן ומקרר כדי להגדיר את הציפוי, על 10 דקות. למלא בין השכבות וכפור עוגות שכבת 4 אינץ 'ו 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ונילוניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שקית מאפהשקית מאפה
21
להחזיר את העוגה 6 אינץ ' לסוזן העצלנית ופרוסט עם כוס 1 של קרם חמאה. הפעל מרית קיזוז גדול מתחת למים חמים, לנגב אותו יבש ולהשתמש בו כדי להפיץ את הציפוי בצד של העוגה בשכבה חלקה, אפילו. הכנס קש פלסטיק במרכז העוגה וקצץ את סומק הקש עם העוגה. מקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות. כפור עוגת 4 אינץ ' עם קרם חמאה. הכנס קש פלסטיק במרכז, משאיר אותו בולט. להכניס למקרר עד המשרד. כפור עוגת שכבה 2 אינץ ' עם קרם חמאה ומקרר עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שתיית קשיותשתיית קשיות
22
להעביר את העוגה 6 אינץ ' לצלחת עוגה. מרכז את העוגה 4 אינץ ' על גבי, באמצעות הקש כדי לעזור לתמרן את העוגה. לקצץ את סומק קש עם העוגה. מרכז את העוגה 2 אינץ ' על גבי. ממלאים את תיק המאפה עם הקרם הנותר וצינור גבול דקורטיבי סביב הבסיס של כל שכבה, המכסה את הקרטון. מקררים את העוגה עד שהיא מוצקת.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
שתיית קשיותשתיית קשיות
23
בואו העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר5(חוֹרֶף)ליקר בטעם אגוזי לוזליקר בטעם אגוזי לוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק10ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם חמאה ונילקרם חמאה וניל41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור