קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בייגלה שוקולד

עוגת בייגלה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד בייגלה טארט. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שוקולד איכותי, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד קרמל בייגלה טארט, טארט שוקולד בייגלה, ו עוגת בייגלה שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: השתמש במעבד מזון או בבלנדר מופעל גבוה לטחון בייגלה לקמח. אם אין לך מעבד מזון, מניחים בייגלה לתוך שקית Ziploc גדולה,לאטום אותו, ולהימחץ עם מערוך. אתה רוצה בייגלה להיות קמח בסדר למדי או שהם לא לקשור את שאר החומרים כראוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עם מיקסר חשמלי, קרם ריכך חמאה עם אבקת סוכר עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצה ולשלב באופן מלא, לעצור כדי לגרד קערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף אבקת אפייה ומלח לקמח בייגלה, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף תערובת בייגלה למרכיבים מוקרמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים על נמוך לשלב, גירוד קערה לעתים קרובות. לעטוף בצק וצינה במשך כ -30 דקות, עד מוצק אבל לא רוק קשה (להפשיר מעט לפני השימוש אם זה צמרמורת במשך זמן רב יותר),
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחית חתיכות קטנות של הבצק לתוך הקצוות מחורצים של מחבת טארט, הולך כל הדרך מסביב, ואז להוסיף יותר להחליק את זה כדי לקבל מעגל באמצע. אתה לא רוצה את הקרום להיות יותר מ 1/2 אינץ 'בעובי שלה או פחות מ 1/8 אינץ' על הדק ביותר שלה. תנסה זווית ישרה למעלה. לאחר קצה לחוץ בקפידה, למלא את האמצע עם הבצק הנותר לרסק אותו שטוח. אתה גם רוצה זווית ישרה בתחתית. חשוב יותר שיהיו קצוות מסודרים מאשר תחתית שטוחה לגמרי. לעטוף ולהקפיא פגז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
לאחר הקליפה הוא קפוא לחלוטין, מניחים מתלה באמצע התנור מחממים ל 177°. Unwrap פגז קפוא ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך ולאפות במשך כ 10 דקות נוספות, עד השחמה קלה. בזהירות להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר באופן מלא. הקרום יהיה רך מאוד ושברירי בעוד חם אבל יהיה להקשיח פריך פעם מגניב. אל תדאגו לסדקים בתחתית; הם יהיו תוקנו בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עבור המילוי: להמיס 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת קטנה להציב מעל סיר קטן של מים רותחים, או על ידי מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין. ברגע שהשוקולד נמס לחלוטין, יוצקים לתוך מעטפת מקוררת ומתפשטים עם מרית קטנה או כף קטנה עד שהתחתית מצופה במלואו וכל סדקים תוקנו. בעוד השוקולד עדיין רטוב, לחץ בבייגלה מרוסק. מקררים עד ששוקולד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים שאריות שוקולד וחמאה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים את הקרם בסיר קטן על אש בינונית עד מהביל אבל לא ממש רותח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
יוצקים על שוקולד וחמאה ומיד מכסים את הקערה בניילון נצמד. אפשר לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הסר ניילון נצמד ומערבבים בעדינות עם מקצף עד שכל השוקולד והחמאה נמסים והתערובת חלקה. לאט לאט לשפוך לתוך פגז בזהירות במקום במקרר להגדיר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מניחים סוכר בסיר קטן ומוסיפים מים להרטיב. הגדר מעל חום בינוני עד caramelizes סוכר והופך ענבר( צבע צריך להיות בין דבש סירופ מייפל), בעדינות מתערבל את המחבת כדי להבטיח אפילו קרמל ושימוש במברשת רטובה כדי לנגב את הצדדים של סיר אם כל גבישי סוכר מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מן החום לאט לשפוך 1/2 כוס שמנת. קרמל יהיה לתפוס ולקשקש כל כך להיזהר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
מניחים קרמל על אש נמוכה ומערבבים עד נמס, ואז לשפוך לתוך קערה קטנה במקרר עד קר ואתה מוכן לשרת את הטארט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בדוק ganache שלך עבור doneness כל 15 דקות בערך ברגע שהוא מתחיל להגדיר והוא כבר לא נוזלי. לחץ קלות על קצה האצבע על אמצע הטארט; אם זה נותן בכלל להמשיך לחכות. הוא מוכן כשהוא מוצק אבל רך מעט. אם זה נעשה קשה לחלוטין, להסיר מהמקרר ולאפשר להתרכך בקצרה בטמפרטורת החדר עד שהתרכך מעט.
5
חותכים ל 10 פרוסות עם סכין שף גדול, החל נדנדה דרך הקרום החיצוני ולאחר מכן נשען הלהב ישר דרך ganache ואת הקרום התחתון. נגב סכין נקי עם מגבת לחה חם בין פרוסות. לאחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הכמות הרצויה של פרוסות טארט מהמקרר כדי למזג ולהכין את קרם הקרמל. בקערה גדולה, מקציפים 3/4 כוס קרם לפסגות נוקשות. מקפלים בקרמל צונן, מלח לפי הטעם מחדש שוט בחזרה פסגות נוקשות. צינור או לגרוף על צלחות ליד פרוסות של טארט.שאריות קרם וטארט ישמרו במיכלים אטומים במשך 2-3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה