קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בייגלה שוקולד

עוגת בייגלה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד בייגלה טארט. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, שוקולד איכותי, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד קרמל בייגלה טארט, טארט שוקולד בייגלה, ו עוגת בייגלה שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: השתמש במעבד מזון או בבלנדר מופעל גבוה לטחון בייגלה לקמח. אם אין לך מעבד מזון, מניחים בייגלה לתוך שקית Ziploc גדולה,לאטום אותו, ולהימחץ עם מערוך. אתה רוצה בייגלה להיות קמח בסדר למדי או שהם לא לקשור את שאר החומרים כראוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עם מיקסר חשמלי, קרם ריכך חמאה עם אבקת סוכר עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצה ולשלב באופן מלא, לעצור כדי לגרד קערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף אבקת אפייה ומלח לקמח בייגלה, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף תערובת בייגלה למרכיבים מוקרמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מערבבים על נמוך לשלב, גירוד קערה לעתים קרובות. לעטוף בצק וצינה במשך כ -30 דקות, עד מוצק אבל לא רוק קשה (להפשיר מעט לפני השימוש אם זה צמרמורת במשך זמן רב יותר),
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחית חתיכות קטנות של הבצק לתוך הקצוות מחורצים של מחבת טארט, הולך כל הדרך מסביב, ואז להוסיף יותר להחליק את זה כדי לקבל מעגל באמצע. אתה לא רוצה את הקרום להיות יותר מ 1/2 אינץ 'בעובי שלה או פחות מ 1/8 אינץ' על הדק ביותר שלה. תנסה זווית ישרה למעלה. לאחר קצה לחוץ בקפידה, למלא את האמצע עם הבצק הנותר לרסק אותו שטוח. אתה גם רוצה זווית ישרה בתחתית. חשוב יותר שיהיו קצוות מסודרים מאשר תחתית שטוחה לגמרי. לעטוף ולהקפיא פגז.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
לאחר הקליפה הוא קפוא לחלוטין, מניחים מתלה באמצע התנור מחממים ל 177°. Unwrap פגז קפוא ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך ולאפות במשך כ 10 דקות נוספות, עד השחמה קלה. בזהירות להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר באופן מלא. הקרום יהיה רך מאוד ושברירי בעוד חם אבל יהיה להקשיח פריך פעם מגניב. אל תדאגו לסדקים בתחתית; הם יהיו תוקנו בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
עבור המילוי: להמיס 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת קטנה להציב מעל סיר קטן של מים רותחים, או על ידי מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין. ברגע שהשוקולד נמס לחלוטין, יוצקים לתוך מעטפת מקוררת ומתפשטים עם מרית קטנה או כף קטנה עד שהתחתית מצופה במלואו וכל סדקים תוקנו. בעוד השוקולד עדיין רטוב, לחץ בבייגלה מרוסק. מקררים עד ששוקולד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים שאריות שוקולד וחמאה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מחממים את הקרם בסיר קטן על אש בינונית עד מהביל אבל לא ממש רותח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
יוצקים על שוקולד וחמאה ומיד מכסים את הקערה בניילון נצמד. אפשר לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הסר ניילון נצמד ומערבבים בעדינות עם מקצף עד שכל השוקולד והחמאה נמסים והתערובת חלקה. לאט לאט לשפוך לתוך פגז בזהירות במקום במקרר להגדיר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים סוכר בסיר קטן ומוסיפים מים להרטיב. הגדר מעל חום בינוני עד caramelizes סוכר והופך ענבר( צבע צריך להיות בין דבש סירופ מייפל), בעדינות מתערבל את המחבת כדי להבטיח אפילו קרמל ושימוש במברשת רטובה כדי לנגב את הצדדים של סיר אם כל גבישי סוכר מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מן החום לאט לשפוך 1/2 כוס שמנת. קרמל יהיה לתפוס ולקשקש כל כך להיזהר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
מניחים קרמל על אש נמוכה ומערבבים עד נמס, ואז לשפוך לתוך קערה קטנה במקרר עד קר ואתה מוכן לשרת את הטארט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בדוק ganache שלך עבור doneness כל 15 דקות בערך ברגע שהוא מתחיל להגדיר והוא כבר לא נוזלי. לחץ קלות על קצה האצבע על אמצע הטארט; אם זה נותן בכלל להמשיך לחכות. הוא מוכן כשהוא מוצק אבל רך מעט. אם זה נעשה קשה לחלוטין, להסיר מהמקרר ולאפשר להתרכך בקצרה בטמפרטורת החדר עד שהתרכך מעט.
5
חותכים ל 10 פרוסות עם סכין שף גדול, החל נדנדה דרך הקרום החיצוני ולאחר מכן נשען הלהב ישר דרך ganache ואת הקרום התחתון. נגב סכין נקי עם מגבת לחה חם בין פרוסות. לאחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הכמות הרצויה של פרוסות טארט מהמקרר כדי למזג ולהכין את קרם הקרמל. בקערה גדולה, מקציפים 3/4 כוס קרם לפסגות נוקשות. מקפלים בקרמל צונן, מלח לפי הטעם מחדש שוט בחזרה פסגות נוקשות. צינור או לגרוף על צלחות ליד פרוסות של טארט.שאריות קרם וטארט ישמרו במיכלים אטומים במשך 2-3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o