עוגת ביסקוויט עוף
עוגת סיר ביסקוויט עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מרווה טרייה, מרק עוף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
למילוי: הגדר מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית. מפוררים את נקניקיית העוף בתבנית ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד, בערך 6 דקות.
מוסיפים את החמאה וממיסים תוך ערבוב לציפוי הנקניקיה.
מפזרים את הקמח על הנקניק ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
יוצקים פנימה את החלב ואת מרק העוף ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -2 דקות.
מוסיפים את העוף הגרוס, המלח, המרווה והפלפל. מערבבים לאיחוד ומניחים בצד בזמן הכנת הביסקוויטים.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, המלח, הטימין, המרווה ופלפל הקאיין בקערת ערבוב בינונית והניח בצד.
מגררים את הגבינה והחמאה בעזרת דיסק הגריסה הגדול של מעבד מזון או בצד הגדול של פומפיה בקופסה. מוסיפים מיד את הגבינה והחמאה לתערובת הקמח. מערבבים לשלב.
יוצקים פנימה את חלב החמאה ומערבבים רק לשילוב. זורקים את הבצק על משטח עבודה מקומח ומתחילים לקפל את הבצק על עצמו, ללוש בעדינות למשך 30 שניות, או עד שהבצק רך וחלק. לחץ על הבצק לסיבוב בעובי 1/2 אינץ'. השתמש בחותך עגול בגודל 3 אינץ ' כדי לחתוך את הביסקוויטים, הקפד לדחוף את החותך ישר למטה דרך הבצק אל משטח העבודה. בצע את החתכים שלך קרוב ככל האפשר כדי להגביל את הפסולת. לאסוף יחד את כל הבצק הנותר, ללטף שוב, לחתוך כמו ביסקוויטים רבים ככל שתוכל על מנת לקבל 9 הכל.
לבניית הפשטידה: הניחו את הביסקוויטים על גבי המלית, הניחו 8 סביב קצה התבנית ו -1 באמצע.
אופים עד שהביסקוויטים גבוהים וחומים זהובים, 15 עד 20 דקות. מצננים על מתלה קירור למשך 10 דקות לפני ההגשה.