קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בירה שחורה

עוגת בירה שחורה
עוגת בירה שחורה דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. 321 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו הל טחון, ביצה, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, ו עוגת בירה שחורה.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה
2
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה 10 אינץ ' היטב עם חלק מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
4
חותכים את פיסת נייר קלף כך שהוא מתאים באופן הדוק לתוך החלק התחתון של מחבת העוגה. בשורה התחתונה של המחבת עם הקלף, ולאחר מכן לשמן את הקלף עם יותר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
5
לנער 1 כף של הקמח לתוך מחבת העוגה, ולנער אותו סביב כך שהוא מקלות על החמאה. הקישו על כל קמח עודף שאינו נדבק לקלף או לצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
יוצקים את הבירה השורש ואת מולסה לתוך סיר בינוני בגודל עמוק, ולהביא את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה. (אתה צריך אלה צדדים גבוהים כי סודה לשתיה יהיה קצף גבוה מאוד, ואתה לא רוצה את זה לשפוך מעל! אז תוודאו שיש רווח משמעותי בין הנוזל לבין החלק העליון של הסיר.)
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בירה שחורהבירה שחורה
מולסהמולסה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
משוך את הסיר מהחום וקצף בכל הסודה לשתייה, כך שהוא מקציף את. ואז לשים את הסיר תקין במקרר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
8
בעוד תערובת בירה שחורה מתקררת, לטאטא את הסוכר החום, שמן צמחי, סוכר מגורען, זנגביל, תמצית וניל יחד בקערת ערבוב. התערובת תהיה קצת עבה בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תמצית ונילתמצית וניל
שמן צמחישמן צמחי
סוכר חוםסוכר חום
בירה שחורהבירה שחורה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
9
לפצח את הביצה לתוך הקערה ולהקציף היטב. הביצה היא מה שעושה הכל לבוא יחד בצורה חלקה: אתה צריך להדביק עבה. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
בקערת ערבוב אחרת, לשלב את שאר הקמח עם אבקת האפייה, אניס כוכב, והל. אח באגוז מוסקט וגרידת לימון, ומוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידת לימוןגרידת לימון
כוכב אניסכוכב אניס
הלהל
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
להקציף את הכל יחד כך שהוא משולב היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
תוציא את תערובת הבירה השחורה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בירה שחורהבירה שחורה
13
יוצקים שליש מתערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה; יוצקים שליש מתערובת הבירה השחורה, ואז שליש ממרח הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בירה שחורהבירה שחורה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
14
לטאטא הכל יחד לאט (אז זה לא להתיז בכל מקום), ולאחר מכן להוסיף עוד שליש הקמח, עוד שליש בירה שחורה, וכן הלאה, עד שהכל משולב בקערה. (התמהיל לא צריך להיות משולב לחלוטין וחלק עד האחרון של תערובות רטובות ויבשות נמצאים בקערה.) אתה צריך להיות מאוד רטוב, כמעט בלילה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
בירה שחורהבירה שחורה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה, לשים את המחבת על גיליון עוגיות (כדי לתפוס טיפות והתזות), ולשים אותו על מדף התנור האמצעי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
16
אופים את העוגה במשך 45 דקות מבלי לפתוח את התנור בכלל (עוגה זו תשקע אם תנער אותו בזמן האפייה). בדוק את זה: העוגה צריכה להיות גבוהה וחומה כהה, עם קצת קפיץ בחזרה כאשר אתה נוגע בו (אבל לא יותר מדי-זה עוגה לחה מאוד). אם זה לא ממש מוכן, לסובב את המחבת ולשים אותו בחזרה בתנור במשך 5 דקות נוספות לפני בדיקת זה שוב. תהליך האפייה כולו לא צריך לקחת יותר מ 55 דקות, אפילו בתנור איטי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
17
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
18
לטאטא את הקרם ו sassafras יחד בסיר קטן, ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
19
ברגע שהוא רותח, למשוך את התערובת מהחום, לשפוך אותו לתוך מיכל זכוכית או קרמיקה (משהו שלא לפצח מהחום), ולשים אותו במקרר.
20
תן לתערובת להתקרר במשך כ -30 דקות בעוד sassafras ג ' יפים לתוך הקרם, כך שיש לך טעם בירה שחורה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
טעם Rootbeerטעם Rootbeer
קרםקרם
21
בקערת ערבוב, לשלב את אבקת הסוכר, אניס כוכב, הל, ומלח. אח באגוז מוסקט וגרידת לימון, ולקציף הכל ביחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גרידת לימוןגרידת לימון
כוכב אניסכוכב אניס
הלהל
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
22
מסננים את הקרם מקורר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת ערבוב קטנה (כך חתיכות sassafras לא בסופו של דבר בזיגוג).
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערת ערבובקערת ערבוב
23
בעדינות להקציף 1/2 כוס הקרם לתוך תערובת אבקת סוכר, מחזיק בחזרה את 2 כפות האחרון כדי לראות אם אתה צריך את זה. אם התערובת יבשה ולא באה יחד כמו זיגוג, להוסיף יותר שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
24
לטאטא את התערובת היטב, עד שיש לך נוזל מבריק, סמיך.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
25
כדי לסיים את העוגה
26
כאשר העוגה מוכנה, למשוך אותו מהתנור ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
27
להעיף את העוגה מתוך המחבת על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
28
מורחים את הזיגוג בעובי על גבי העוגה החמה עם כף. הזיגוג יתמוסס ויטפטף במורד הצדדים כפי שאתה למרוח אותו על.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
29
אתה יכול לשרת את העוגה ברגע שהוא מקורר לטמפרטורת החדר - אבל כמו כל עוגות התבלינים, זה אפילו טוב יותר היום אחרי שאתה עושה את זה. אחסן אותו מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
30
הערה
31
Sassafras הוא מפתח בזיגוג. אני קונה את זה ב "קלוסטיאן", חנות התבלינים המדהימה בלואר לקסינגטון אווניו בניו יורק. אם החנות המקומית שלך לא מלאי זה, תוכל לקבל את זה באינטרנט-מצאתי את זה על אמזון. אתה יכול להחליף תמצית אם אתה לא יכול לקבל את הידיים על הקליפה. אני גם נותן תחליף לאגוז מוסקט טרי כאן - אבל אם אתה יכול למצוא אותו, החומר המגורד הטרי הוא דרך טובה יותר מאשר סוג האבקה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טריאגוז מוסקט טרי
נביחהנביחה
מלאימלאי
32
מ "אמריקן פלייבור" מאת אנדרו כרמליני עם גוון היימן. זכויות יוצרים © 2011 by Andrew Carmellini And Gwen Hyman. פורסם על ידי Ecco.

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםקליפת sassafras (או 1/2 כפית sassafras לחלץ; ראה הערה))קליפת sassafras (או 1/2 כפית sassafras לחלץ; ראה הערה))2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1צביטהקמצוץ הל טחוןקמצוץ הל טחון1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה0אגוז מוסקט שלם, מגורד( או על 1 כפית אגוז מוסקט קרקע)אגוז מוסקט שלם, מגורד( או על 1 כפית אגוז מוסקט קרקע)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיה בקבוק בירה שחורה12 אונקיה בקבוק בירה שחורה1צביטהקמצוץ של אניס כוכב קרקעקמצוץ של אניס כוכב קרקע12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, למחבתחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, למחבת2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1אוראו ממולאים כפולים1-inch חתיכת זנגביל טרי, קלופים מגורד על מטוס או על הצד הטוב ביותר של פומפיה תיבת1-inch חתיכת זנגביל טרי, קלופים מגורד על מטוס או על הצד הטוב ביותר של פומפיה תיבת