עוגת בירה שחורה
עוגת בירה שחורה דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. 321 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו הל טחון, ביצה, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, ו עוגת בירה שחורה.
הוראות
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה 10 אינץ ' היטב עם חלק מהחמאה.
חותכים את פיסת נייר קלף כך שהוא מתאים באופן הדוק לתוך החלק התחתון של מחבת העוגה. בשורה התחתונה של המחבת עם הקלף, ולאחר מכן לשמן את הקלף עם יותר חמאה.
לנער 1 כף של הקמח לתוך מחבת העוגה, ולנער אותו סביב כך שהוא מקלות על החמאה. הקישו על כל קמח עודף שאינו נדבק לקלף או לצדדים של המחבת.
יוצקים את הבירה השורש ואת מולסה לתוך סיר בינוני בגודל עמוק, ולהביא את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה. (אתה צריך אלה צדדים גבוהים כי סודה לשתיה יהיה קצף גבוה מאוד, ואתה לא רוצה את זה לשפוך מעל! אז תוודאו שיש רווח משמעותי בין הנוזל לבין החלק העליון של הסיר.)
משוך את הסיר מהחום וקצף בכל הסודה לשתייה, כך שהוא מקציף את. ואז לשים את הסיר תקין במקרר להתקרר קצת.
בעוד תערובת בירה שחורה מתקררת, לטאטא את הסוכר החום, שמן צמחי, סוכר מגורען, זנגביל, תמצית וניל יחד בקערת ערבוב. התערובת תהיה קצת עבה בשלב זה.
לפצח את הביצה לתוך הקערה ולהקציף היטב. הביצה היא מה שעושה הכל לבוא יחד בצורה חלקה: אתה צריך להדביק עבה. תניח את זה בצד.
בקערת ערבוב אחרת, לשלב את שאר הקמח עם אבקת האפייה, אניס כוכב, והל. אח באגוז מוסקט וגרידת לימון, ומוסיפים את המלח והפלפל.
להקציף את הכל יחד כך שהוא משולב היטב.
תוציא את תערובת הבירה השחורה מהמקרר.
יוצקים שליש מתערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה; יוצקים שליש מתערובת הבירה השחורה, ואז שליש ממרח הסוכר.
לטאטא הכל יחד לאט (אז זה לא להתיז בכל מקום), ולאחר מכן להוסיף עוד שליש הקמח, עוד שליש בירה שחורה, וכן הלאה, עד שהכל משולב בקערה. (התמהיל לא צריך להיות משולב לחלוטין וחלק עד האחרון של תערובות רטובות ויבשות נמצאים בקערה.) אתה צריך להיות מאוד רטוב, כמעט בלילה נוזלית.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה, לשים את המחבת על גיליון עוגיות (כדי לתפוס טיפות והתזות), ולשים אותו על מדף התנור האמצעי.
אופים את העוגה במשך 45 דקות מבלי לפתוח את התנור בכלל (עוגה זו תשקע אם תנער אותו בזמן האפייה). בדוק את זה: העוגה צריכה להיות גבוהה וחומה כהה, עם קצת קפיץ בחזרה כאשר אתה נוגע בו (אבל לא יותר מדי-זה עוגה לחה מאוד). אם זה לא ממש מוכן, לסובב את המחבת ולשים אותו בחזרה בתנור במשך 5 דקות נוספות לפני בדיקת זה שוב. תהליך האפייה כולו לא צריך לקחת יותר מ 55 דקות, אפילו בתנור איטי.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג
לטאטא את הקרם ו sassafras יחד בסיר קטן, ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
ברגע שהוא רותח, למשוך את התערובת מהחום, לשפוך אותו לתוך מיכל זכוכית או קרמיקה (משהו שלא לפצח מהחום), ולשים אותו במקרר.
תן לתערובת להתקרר במשך כ -30 דקות בעוד sassafras ג ' יפים לתוך הקרם, כך שיש לך טעם בירה שחורה נחמדה.
בקערת ערבוב, לשלב את אבקת הסוכר, אניס כוכב, הל, ומלח. אח באגוז מוסקט וגרידת לימון, ולקציף הכל ביחד.
מסננים את הקרם מקורר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת ערבוב קטנה (כך חתיכות sassafras לא בסופו של דבר בזיגוג).
בעדינות להקציף 1/2 כוס הקרם לתוך תערובת אבקת סוכר, מחזיק בחזרה את 2 כפות האחרון כדי לראות אם אתה צריך את זה. אם התערובת יבשה ולא באה יחד כמו זיגוג, להוסיף יותר שמנת.
לטאטא את התערובת היטב, עד שיש לך נוזל מבריק, סמיך.
כאשר העוגה מוכנה, למשוך אותו מהתנור ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות.
להעיף את העוגה מתוך המחבת על צלחת הגשה.
מורחים את הזיגוג בעובי על גבי העוגה החמה עם כף. הזיגוג יתמוסס ויטפטף במורד הצדדים כפי שאתה למרוח אותו על.
אתה יכול לשרת את העוגה ברגע שהוא מקורר לטמפרטורת החדר - אבל כמו כל עוגות התבלינים, זה אפילו טוב יותר היום אחרי שאתה עושה את זה. אחסן אותו מכוסה בטמפרטורת החדר.
Sassafras הוא מפתח בזיגוג. אני קונה את זה ב "קלוסטיאן", חנות התבלינים המדהימה בלואר לקסינגטון אווניו בניו יורק. אם החנות המקומית שלך לא מלאי זה, תוכל לקבל את זה באינטרנט-מצאתי את זה על אמזון. אתה יכול להחליף תמצית אם אתה לא יכול לקבל את הידיים על הקליפה. אני גם נותן תחליף לאגוז מוסקט טרי כאן - אבל אם אתה יכול למצוא אותו, החומר המגורד הטרי הוא דרך טובה יותר מאשר סוג האבקה.
מ "אמריקן פלייבור" מאת אנדרו כרמליני עם גוון היימן. זכויות יוצרים © 2011 by Andrew Carmellini And Gwen Hyman. פורסם על ידי Ecco.