עוגת בירה שחורה II
עוגת בירה שחורה II עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, ו עוגת בירה שחורה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את החלבונים, ביצים ווניל ומכים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם רסק תפוחים ו 1 1/4 כוס בירה שחורה להכות היטב, ואז להפיץ הבלילה למחבת 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה, לשלב את ציפוי קינוח מיידי עם בירה שורש 1 כוס צונן. שוט עד פלאפי ואז להפיץ על עוגה מקוררת.