עוגת בננה-ברי
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 468 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינת שמנת, ג'לטין תות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו שייק פירות יער-בננה, עוגת בננה-ברי שמנת, ו בננה ברי ארנקים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את פירורי קרקר הגרהם, החמאה, הסוכר והג ' ינג ' ר. לחץ על החלק התחתון ומעלה על הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
למילוי, בסיר קטן, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והג ' לטין. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מגניב מעט. מסדרים 1 כוס תותים מעל קרום.
יוצקים תערובת ג ' לטין על תותים. מקררים במשך 2 שעות או עד להגדיר.
בקערה גדולה, היכו את חלב מרוכז ממותק, גבינת שמנת, חלב תערובת פודינג במשך 1 דקה.
מורחים על גבי העוגה. מקררים במשך 2 שעות או עד להגדיר.
מקשטים בתותים שנותרו. מקררים שאריות.