עוגת בננה כפולה
עוגת בננה כפולה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קיצור, מי קרח, מלח שולחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת קרם בננה כפולה, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F, מסדרים מתלה בשליש העליון, ומניחים תבנית אפייה על מתלה בזמן שהתנור מתחמם.
בינתיים, לגלגל בצק על משטח מקומח קלות למעגל בקוטר 12 אינץ 'בעובי 1/8 אינץ'.
העברת בצק לצלחת פאי 9 1/2 אינץ 'וקצוות לקצץ כך שיש 1/2 אינץ'. השתמש בצק עודף כדי ללחוץ על הקרום לתוך צלחת עוגה. מקפלים קצה הקרום בחזרה על עצמו ולחץ, לפי הצורך, לתוך קרום דקורטיבי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה, כל הזמן מכוסה במקרר עד מוכן לשימוש.)
נקב את תחתית הקרום עם מזלג. פאי קו עם רדיד אלומיניום כך שהוא overhangs מעט ומכסה את הקצוות של קרום העוגה ולמלא אורז מבושל, שעועית יבשה, או משקולות אפייה.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום מוגדר הקצוות מנופחים מעט, על 25 דקות.
לאסוף לסכל יחד ולהסיר יחד עם משקולות. המשך לאפות את הקרום עד שהוא מוזהב היטב, כ -15 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב כמה דקות לפני המילוי.
בינתיים, מקלפים 1 בננה ומניחים בבלנדר עם חלב, חלמונים, קורנפלור, סוכר, וניל ומלח ומעבדים עד חלקה.
יוצקים לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד בועות תערובת והוא עבה, על 7 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, עד מותך. שים בצד כדי להתקרר מעט.
יוצקים מילוי לתוך קליפת העוגה חלקה באופן שווה עם מרית. פרוסה נותרת בננות 3 לחתיכות 1/2 אינץ ' ולסדר על גבי פודינג. קצפת חלקה מעל, מכסה רופף פלסטיק, ולהגדיר במקרר עד מגניב ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר עד לשלב טוב. שימוש בידיים נקיות, להוסיף חמאה ולזרוק עד רק מצופה. לשפשף חמאה בין האגודל לבין אצבעות לשלב לתוך תערובת קמח עד החמאה היא חתיכות שעועית לימה מגיע יחד גושים בגודל רבע כאשר סחוט בכף, על 2 דקות.
להוסיף קיצור, לזרוק עד רק מצופה בקמח, ואז לשפשף לתוך תערובת קמח עד תערובת יוצרת חתיכות בגודל אפונה (כמה גושים גדולים צריכים להישאר) ומגיע יחד גושים בגודל אגרוף כאשר סחוט, על 1 דקה.
טפטוף בחצי מי קרח לגרוף דרך תערובת עם אצבעות עד רק רטוב.
טפטוף במים הנותרים 1 כף בכל פעם מסרק באמצעות תערובת עם אצבעות כדי להרטיב. זה ילך מלהיות בלגן שאגי כדי לבוא יחד. הבצק הוא לח מספיק כאשר הוא רטוב דרך אבל לא רטוב כאשר לחוץ. (לא overwork הבצק או שזה יהיה קשה.)
בעת סיבוב הקערה ביד 1, לדחוף בצק בין כף אחרים בצד של קערה כדי לאסוף לכדור. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד, לחץ עליו לדיסק שטוח, ולאחר מכן סגור בניילון נצמד.
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר (בדרך כלל מדף תחתון האחורי) לפחות 30 דקות לפני מתגלגל החוצה ויוצרים לתוך קרום.