קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס

עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בננה עם קרמל פסיפלורה ומרנג קוקוס. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו תמצית קוקוס, תמצית ונילן, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה, ו עוגת מרנג פירות לימון-תשוקה.

הוראות

1
עבור העוגה: מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה וקמח שני 8-ב ריבוע על ידי 2-מחבתות עמוקות (אני אוהב את הסוג עם התחתון נשלף), בתוספת מחבת כיכר עבור הבלילה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים נייר קלף כדי להתאים את תחתית המחבתות ולחץ פנימהמנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים חמאה בקערה של מערבל לעמוד להכות עד אור מאוד ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את התקצור והכה עד מאוד קל ורך בשילוב, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיף את תמצית וניל לנצח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
7
הוסף את הבננות והכה על נמוך עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8
מוסיפים את תערובת הקמח ואת חלב החמאה בחמש תוספות, מתחיל ומסתיים בקמח. מקציפים בין תוספות רק כדי לשלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים סוכר, סירופ תירס, מים ומלח בסיר בינוני, כבד תחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן נפרד ולשמור על חם.המשך לבשל עד תערובת הסוכר הוא ענבר כהה, על 6-8 דקות. אל תתנו לתערובת לשרוף!
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולהוסיף את הקרם לאט; התערובת תהיה בועה עד בזעם להתיישב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מוסיפים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם ומערבבים עד מומס ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
הוסף מחית פסיפלורה ומערבבים לשלב.מחממים את התערובת על חום גבוה בינוני עד כ 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת ומפיצים קרמל מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1
מערבבים את חלבוני הסוכר והביצה בקערת מתכת בינונית ומניחים על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטאטא את תערובת הסוכר כל הזמן על חום עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת נראית חלקה ומבריקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הסר תערובת מחום ויוצקים לקערת מיקסר לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות עד התערובת התקררה.הכה במהירות גבוהה עד פסגות מבריק נוקשה טופס, על עוד 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים וניל ופעימה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
מורחים מרנג על גבי עוגה. השתמש במבער ברולי כדי להשחים את המקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים