קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס

עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בננה עם קרמל פסיפלורה ומרנג קוקוס. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו תמצית קוקוס, תמצית ונילן, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה, ו עוגת מרנג פירות לימון-תשוקה.

הוראות

1
עבור העוגה: מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה וקמח שני 8-ב ריבוע על ידי 2-מחבתות עמוקות (אני אוהב את הסוג עם התחתון נשלף), בתוספת מחבת כיכר עבור הבלילה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים נייר קלף כדי להתאים את תחתית המחבתות ולחץ פנימהמנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חמאה בקערה של מערבל לעמוד להכות עד אור מאוד ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את התקצור והכה עד מאוד קל ורך בשילוב, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
5
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
מוסיף את תמצית וניל לנצח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
7
הוסף את הבננות והכה על נמוך עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8
מוסיפים את תערובת הקמח ואת חלב החמאה בחמש תוספות, מתחיל ומסתיים בקמח. מקציפים בין תוספות רק כדי לשלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים סוכר, סירופ תירס, מים ומלח בסיר בינוני, כבד תחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן נפרד ולשמור על חם.המשך לבשל עד תערובת הסוכר הוא ענבר כהה, על 6-8 דקות. אל תתנו לתערובת לשרוף!
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולהוסיף את הקרם לאט; התערובת תהיה בועה עד בזעם להתיישב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם ומערבבים עד מומס ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
הוסף מחית פסיפלורה ומערבבים לשלב.מחממים את התערובת על חום גבוה בינוני עד כ 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת ומפיצים קרמל מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מערבבים את חלבוני הסוכר והביצה בקערת מתכת בינונית ומניחים על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטאטא את תערובת הסוכר כל הזמן על חום עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת נראית חלקה ומבריקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר תערובת מחום ויוצקים לקערת מיקסר לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות עד התערובת התקררה.הכה במהירות גבוהה עד פסגות מבריק נוקשה טופס, על עוד 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים וניל ופעימה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
מורחים מרנג על גבי עוגה. השתמש במבער ברולי כדי להשחים את המקצפת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גביע בננות בשלות פירה (כ -3 מהם)גביע בננות בשלות פירה (כ -3 מהם)115דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס חלב חמאה, מזועזע היטב1/2 כוס חלב חמאה, מזועזע היטב330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קמח עוגהכוסות קמח עוגה1אוראו ממולאים כפוליםתמצית קוקוסתמצית קוקוס85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס סירופ תירס קל1/4 כוס סירופ תירס קל2largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי2largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר115דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס שמנת כבדה1/2 כוס שמנת כבדה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית פסיפלורהמחית פסיפלורה1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס סוכר1/2 כוס סוכר56דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1/4 כוס חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)