עוגת בננה עם ציפוי קוקוס
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, גבינת שמנת, בננות מעוכות היטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה עם ציפוי קרם קוקוס, עוגת בננה קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
חמאה קלה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', לדפוק את עודף קמח.
לטאטא יחד קמח (1 1/2 כוסות), אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה.
היכו יחד חמאה (מקל 1) וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך. הכה בביצה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף בננות, שמנת חמוצה, וניל לנצח עד בשילוב היטב. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק incorporated.
מורחים את הבלילה במחבת העוגה ואופים עד הזהב החיוור ואת מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
מגניב במחבת על מדף 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן הפוך מתלה מעל עוגה ולהפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין.
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית עד חלקה. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף ממתקים סוכר, קרם קוקוס, ורום (אם משתמשים) ומערבבים עד בשילוב. הגדל מהירות גבוהה והכה עד אור ורך, על 2 דקות.
כפור העליון של עוגה מקוררת ומפזרים קוקוס.