עוגת בצל צלויה עם גבינה כחולה מייטאג
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב הגבינה הכחולה של סיימון וסיפור-little can beat rich and creamic blue cheese dressing, Maytag Blue Cheese Rinds, ו חמאת חסה ועשבי תיבול טריים עם גבינה כחולה מייטאג.
הוראות
חותכים בצל ל8 טריזים, משאיר שורש שלם.
מניחים טריזי בצל, שאלוט ושום בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מערבבים חומץ בלסמי, חמאה, דבש ותימין בקערה קטנה, ורסס על תערובת בצל, משליך למעיל.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ומאובטח עם נייר מיסוך.
מפזרים נייר עם קמח תירס. לפרוש בצק על נייר; בואו לעמוד 5 דקות. טפיחה בצק למלבן 14 x 12 אינץ'. מסדרים תערובת בצל על בצק, עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. מקפלים את הקצוות של הבצק על תערובת בצל (הבצק לא יכסה לחלוטין תערובת בצל).
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על תבנית אפייה 10 דקות על מתלה תיל.