עוגת בראוני
עוגת בראוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מים, שקדים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בראוני, זוטות בראוני M & M, ו עוגת בראוני תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון רק של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול או גריז עם קיצור. בקערה גדולה, מערבבים בראוני לערבב, שמן, מים, תמצית שקדים וביצה עם כפית על 50 פעמים (הבלילה עשויה להיות גבשושי).
אופים 26 עד 28 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
לשבור בראוניז מקורר לחתיכות בגודל ביס, הצבת חצי חתיכות בקערת הגשה ישר צדדית 2 ליטר. למעלה עם חצי ציפוי מוקצף חצי פטל; לחזור על שכבות.