עוגת בראוני
אם יש לכם תערובת בראוני פאדג', ציפוי מוקצף, ממתקים בטעם טופי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת בראוני, זוטות בראוני M & M, ו עוגת בראוני.
הוראות
הכן תערובת בראוני על פי הוראות חבילה במחבת 13 - x 9 אינץ'. זין צמרות של בראוניז חמים במרווחים של 1 אינץ ' עם מפרט עץ, מברשת עם ליקר קפה, אם תרצה בכך. להתפורר לחתיכות קטנות.
הכן תערובת פודינג על פי הוראות החבילה, השמטת מצמרר.
מניחים חצי בראוניז מתפוררים בתחתית קערה של 3 ליטר; למעלה עם חצי כל פודינג, ממתקים, ציפוי מוקצף. חזור על שכבות. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Kahla עבור ליקר קפה.