עוגת בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת בראוני. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 624 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שוקולד, מלח, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה), עוגת בראוני פאדג'חם, ו עוגת בראוני שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להכין 8 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול nonstick.
בדוד כפול, או מיקרוגל להגדיר על כוח נמוך, להמיס את החמאה והשוקולד, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר את תערובת השוקולד לקערה גדולה ולתת מגניב.
להקציף את הביצים ווניל. מקפלים בקמח ומלח עד רק מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שהבראוניז מעט מוגזמים (הם צריכים להיות דביקים בפנים), 20 עד 25 דקות.
תן מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות.