עוגת בראוני Fudgy
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בראוני Fudgy. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, ביצים, שוקולד פאדג פודינג מיידיות ותערובת מילוי עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת בראוני פאדג'י קלאסית, עוגת בראוני ללא גלוטן, ו בראוני שוקולד Fudgy (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בראוני, מים, שמן וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים גרגרי קפה לתוך הבלילה.
אופים 28 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
חותכים בראוניז לריבועים 1 אינץ'. בתחתית קערת זכוכית 3 ליטר, מניחים חצי ריבועי בראוני. הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת פודינג, באמצעות חלב.
יוצקים חצי מהפודינג על בראוניז בקערה. למעלה עם חצי מכל אחד מחתיכות הטופי וציפוי מוקצף. חזור עם עוגיות שנותרו, פודינג, חתיכות טופי ציפוי מוקצף.
כיסוי; מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.