עוגת בראוני אגוז
עוגת בראוני אגוז היא מתכון אמריקאי שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1453 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 88 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, חצאים אגוז, קליפה עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת בראוני Fudgiest, בראוני-עוגת אגוז, ו עוגיות אגוז בראוני.
הוראות
לקצוץ גס 1 1/2 אגוזי כוס.
בסיר בינוני, על אש נמוכה, מערבבים חלב מרוכז, חמאה או מרגרינה, וקקאו עד שהחמאה נמסה ומערבבת חמה; מסירים מחום.
מערבבים ביצים, קמח, וניל, אגוזים קצוצים; לשפוך לתוך קרום עוגה מוכן.
מפזרים העליון עם הנותרים 1/4 חצאי אגוז כוס.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות או עד המרכז הוא מוצק.
מגישים חם או קר מעוטר ברוטב פאדג', קצפת, תות, אם תרצה.