עוגת בראוני פאדג'חם
עוגת בראוני פאדג'חמה עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת בראוני פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מערבבים יחד קמח, הבא 3 מרכיבים, ו 3/4 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה; מערבבים בחלב, שמן, וניל.
מורחים הבלילה במחבת מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות.
מערבבים סוכר חום, קקאו, ונותר 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה במחבת. באמצעות כפית, לטפטף בעדינות 1 1/2 כוסות מים רותחים על הבלילה, להיזהר לא להפריע שכבות. (אל תערבבי.)
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד שכבת עוגה נוצרת על גבי שכבת מעיינות שכבה בחזרה כאשר נגע.
בואו להתקרר על מתלה תיל 25 דקות.
מגישים חם עם קצפת או גלידה.
עוגת פודינג שוקולד-דובדבן: להפשיר 1 (12-עוז.) חבילה קפואה כהה, מתוק, דובדבנים מגולענים; ניקוז. דובדבנים יבשים עם מגבות נייר. הכן מתכון לפי ההוראות שלב 2, בעדינות לפזר דובדבנים על הבלילה במחבת. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
עוגת פודינג מוקה: תחליף קפה טרי מבושל חם למים רותחים. המשך עם המתכון לפי ההוראות.