קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בראוני שוקולד

עוגת בראוני שוקולד
עוגת שוקולד בראוני עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1479 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan / essence, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה), 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו עוגת בראוני שוקולד.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז ושורה 20 ס " מ עוגת פח.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מניחים את החמאה, גלגלית סוכר, סוכר חום, שוקולד וסירופ זהוב במחבת ולהמיס בעדינות על חום נמוך עד שהוא חלק וללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
סירופ זהבסירופ זהב
כָּתֵףכָּתֵף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לשבור את הביצים לתוך הקערה ולהקציף עם המזלג עד אור וקציף. 5
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הביצים, תמצית וניל או תמצית, קמח, אבקת אפייה ואבקת קקאו לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
שים את התערובת לתוך פח העוגה משומן מרופד ומניח על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עבור 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר ולאפשר להתקרר במשך 20-30 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים והגשה.
10
מגישים עם שמנת או גלידה והרבה פירות טריים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "