עוגת בראוני שוקולד קפוא
עוגת שוקולד בראוני קפואה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום היטב, קקאו, garnishes: תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת בראוני שוקולד קפוא, עוגת גלידת מנטה עם שוקולד קפוא, ו שוקולד דובדבן בראוני יוגורט קפוא (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר גדול על חום בינוני גבוה; להוסיף סוכר חום, ערבוב עם מקציף חוט.
מוסיפים תחליפי ביצה וחמאה, מערבבים היטב.
מערבבים קמח, קקאו ומלח; מוסיפים לתערובת חלב חמאה, ערבוב עד מעורבב. מערבבים וניל.
יוצקים לתוך מחבת springform 9 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מורחים חצי יוגורט וניל על פני בראוני; מורחים יוגורט שוקולד על יוגורט וניל, ומעל עם יוגורט וניל שנותר. לכסות ולהקפיא 8 שעות או לילה.
מגישים עם סירופ שוקולד; לקשט, אם תרצה.