עוגת בראנץ' בלקברי
עוגת הבראנץ ' של בלקברי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 295 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דגני סובין מקוריים עם סיבים, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו בראנץ ' ראשון: סנדלר אוכמניות, עוגת בראנץ ' אוכמניות, ו עוגת בראנץ אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגנים בשקית ניילון לאחסון מזון, שקית חותם וקריסה עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון).
גריז עם קיצור וקמח קל וצדדים של מחבת מרובעת 9 אינץ', או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה קטנה, לערבב תוספות; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 1/2 כוסות קמח, דגני בוקר, אבקת אפייה וסודה לשתייה; להפריש.
בקערה גדולה, להכות סוכר מגורען וחמאה עם כפית עד רכות.
מוסיפים וניל, קליפת לימון וביצה; לנצח עד שמנת. מערבבים ביוגורט. מערבבים בתערובת קמח עד מעורבב. מערבבים בעדינות 1 כוס אוכמניות.
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.