קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת בראנץ ' קרם תות

עוגת בראנץ ' קרם תות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 325 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. גריז התחתון בצד של מחבת springform 10 אינץ 'או 11x7 אינץ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור; קמח קל.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, לערבב מילוי מרכיבים עד חלקה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, לערבב 2 1/4 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. שמור 1 כוס של תערובת פירור. מערבבים אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, שמנת חמוצה, תמצית שקדים וביצה לתערובת הפירורים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מורחים הבלילה מעל התחתון ו 2 אינץ 'עד צד (בערך 1/4 אינץ' עבה) של פאן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים מילוי מעל הבלילה. בזהירות כפית שומרת באופן שווה על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
7
מערבבים שקדים ותערובת פירור שמורה; מפזרים על שימורים.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
אופים מחבת springform 50 עד 60 דקות, צלחת 11x7 אינץ ' 35 עד 45 דקות, או עד מילוי מוגדר קרום הוא חום זהוב עמוק. מגניב 15 דקות; להסיר בצד של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים חמים אם תרצה. חנות מכוסה במקרר.