עוגת ברנדי משמשים III
עוגת ברנדי מישמש III היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית וניל, מלח, תמצית רום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. המתכון הזה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת ברנדי משמש , עוגת ברנדי משמש ורום פאונד עם אפרסקים , ועוגת פאונד שקדים ברנדי .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צינור 10 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. לְהַפְרִישׁ.
שלבו את השמנת החמוצה, טעם הרום, תמצית התפוז, תמצית השקדים, תמצית הלימון, תמצית וניל וברנדי משמש. לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. טורפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת השמנת החמוצה וחומרי הטעם תוך כדי ערבוב רק עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מניחים להתקרר.