עוגת ג'ינג'ר ואגסים קראמבל
עוגת ג'ינג'ר ואגסים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גלידת vanillan, חצאי אגסים בסירופ כבד, gingersnaps, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Blackberry & תות פריך עם Gingersnap להתפורר ליום האב, עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן, ו גלידת לימון ודבש עם עוגיית ג'ינג'רנאפ מתפוררת (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה בשליש העליון של התנור. מחממים תנור ל-375F, מחממים מעט תבנית אפייה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'. בקערה גדולה, לערבב בעדינות אגסים עם מיץ לימון, קינמון ו 1 כף. קמח עד אגסים מצופים היטב. סדר לקצץ בצד במחבת מוכן.
בתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable ועם מערוך או מפצח בשר, לרסק gingersnaps דק.
מעבירים פירורים לקערה. (יש בערך 2 כוסות.)
מערבבים 1/2 כוס קמח וסוכר לפירורים. להתמזג חמאה, באמצעות מזלג או קצות אצבעות. (
התערובת תיראה לחה ותרגיש כמו חול גס.)
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על אגסים.
אופים עד הקצוות הם השחמה ומיצים רק מתחילים בועה, על 30 דקות. מגניב במקצת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה, אם תרצה.