עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי
עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לכם מלח, קינמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ג'ינג'ר מגובשת מתובלת, Gingersnaps עם ג'ינג'ר גבישי, ו עוגת זנגביל גבישית-זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 6 מרכיבים לתוך קערה בינונית; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד אור ורך.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במולסה. היכו בתערובת הקמח לסירוגין עם סטאוט ב 3 תוספות כל (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). הכה רק עד חלקה. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; חלקה צמרות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 10 דקות. להפוך עוגות על מדפים; מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים ב זנגביל גבישי טחון.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
מורחים 2 כוסות ציפוי מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. מסדרים פרוסות תפוז, פרוסות זנגביל ואוכמניות למעלה. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. לְצַנֵן.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.)