קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי

עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי
עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לכם מלח, קינמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ג'ינג'ר מגובשת מתובלת, Gingersnaps עם ג'ינג'ר גבישי, ו עוגת זנגביל גבישית-זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 6 מרכיבים לתוך קערה בינונית; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במולסה. היכו בתערובת הקמח לסירוגין עם סטאוט ב 3 תוספות כל (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). הכה רק עד חלקה. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטאוטסטאוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 10 דקות. להפוך עוגות על מדפים; מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים ב זנגביל גבישי טחון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
3
מורחים 2 כוסות ציפוי מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. מסדרים פרוסות תפוז, פרוסות זנגביל ואוכמניות למעלה. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.)