עוגת ג'לטין כתומה רכה
מתכון פאי ג'לטין כתום רך יכול להתבצע בערך 15 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 200 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך ג'לטין כתום, חלב אידוי, תפוז טבור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. עוגת ג'לטין כתומה קטיפתית, עוגת תפוזים רכה, ו כוסות ג'לטין כתומות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מסננים נוזלים מתפוזים לכוס מדידה.
הוסף מספיק מים למדידת 1 כוס; הניחו תפוזים בצד.
יוצקים נוזלים לסיר; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה.
מעבירים לקערה גדולה; מניחים מכים במיקסר בקערה. מכסים ומכניסים למקרר עד שהתערובת הופכת לסירופית.
מוסיפים חלב. מקציפים במהירות גבוהה עד כמעט הוכפל. מקפלים פנימה תפוזי מנדרינה.
יוצקים לקרום. מכניסים למקרר למשך 2-3 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג