בקלה מעושן ושעועית קנליני
אם יש לך עלי דפנה, פילה בקלה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקלה מעושן וקנליני, שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן, ו שעועית קנליני.
הוראות
הניחו את פילה הדגים במחבת גדולה עם גבעול פטרוזיליה, עלי דפנה, גרגרי פלפל וגבעול סלרי.
יוצקים את המים והיין ומביאים לרתיחה.מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים את הדגים בנוזל הציד הלא חוקי במשך 3-5 דקות, בהתאם לעובי הדגים. הסר את החום ולהסיר את הדג, עוטף את החתיכות בנייר כסף כדי להתחמם.להטות את כל אבל על 60 מ " ל / כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת. (הסכום תלוי בעומק המחבת שלך. אתה צריך רק מספיק כדי להתחמם דרך השעועית.)
מסננים את השעועית המשומרת, שוטפים אותם במסננת או מסננת כדי להיפטר מכל gloopiness, ולהוסיף למחבת. לחמם אותם בנוזל הציד הלא חוקי במשך כ 3 דקות.כבה את החום והנח את הדג על השעועית במחבת.
מוסיפים את השמן, את רוב הפטרוזיליה והעירית, אם אתם משתמשים בהם, מערבבים הכל יחד ומפרידים את הדגים תוך כדי תנועה.בדוק את התיבול ולהפוך לכמה קערות או על צלחות, מפזרים קצת פטרוזיליה האחרונה ולאכול, עם הנאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.