עוגת ג'לי לחג
עוגת ג'לי לחג יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 654 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ג'לי תות פוק עוגה, ג'לי תות פוק עוגה, ו ג'לי שחור דובדבן לתקוע עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז וקמח שני מחבתות עוגה ולהניח בצד. בקערה בינונית מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח, ומניחים בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר יחד במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 5 דקות). הפחת את מהירות המיקסר לביצים בינוניות והוסף ביצים, אחת בכל פעם, ערבוב טוב בין כל תוספת עד משולב וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך. לאחר הוספת ביצים, מערבבים בוניל. חלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב שליש בכל פעם במהירות נמוכה, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות ואופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, כ 45 עד 50 דקות. עשר דקות מגניבות במחבת. ואז לשחרר צדדים ולהסיר מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
בעוד העוגה מתקררת, להביא 1 כוס מים לרתיחה (אם אתה רוצה להשתמש 2 טעמים תצטרך 2 כוסות מים רותחים).
מוסיפים מים רותחים לקערה קטנה (או קערות, אם אתה משתמש בטעמים מרובים), יוצקים את הג ' לי ומערבבים עד מומס. ברגע שהעוגה מתקררת, תחזיר אותה למחבת נקייה, למעלה. השתמש במזלג כדי לתקוע חורים בחלק העליון של העוגה במרווחי זמן קבועים ואז לשפוך 1/2 כוס ג 'לי באופן שווה על החלק העליון של כל שכבה (אם אתה משתמש בשני טעמים יהיה לך ג' לי נוסף שבו אתה יכול להשתמש או להיפטר כרצונך). מכסים ומקררים במשך 3 שעות או עד לילה.
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל דוכן לנצח את החמאה על בינוני עד מרוכך היטב.
להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד incorporated אז להוסיף וניל ושמנת עד בשילוב ביסודיות. עוגת פרוסט ומגישים.