עוגת גבינה אלגנטית עם פריחת תפוז
מתכון זה מכין 12 מנות עם 604 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עוגיות ג'ינג'רנאפ, סוכר, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו עוגת גבינה של פריחת תפוז, עוגת גבינה של פריחת תפוז ברוטב פטל ורימון, ו פודינג מנגו ופריחת תפוז, עוגיות פולנטה כתומות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
בקערה גדולה שלבו פירורים, 2 כפיות קליפות תפוז וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 פנימה. עד הצדדים של מחבת מוכנה.
בסיר גדול שלבו מיץ תפוזים וג ' ינג ' ר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לסירופ ומצטמצמים לכ -3 כפות. מסננים וזורקים ג ' ינג ' ר.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה סירופ ג ' ינג ' ר, שוקולד מומס, וניל וקליפת התפוז שנותרה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-325 ניתנים להזזה למשך 70-80 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר תבנית קפיצית מאמבט המים; הסר נייר כסף. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה.
לפרוסות תפוז מסוכרות, במחבת גדולה, שלבו מים וסוכר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסה מלאה של הסוכר.
מוסיפים פרוסות תפוזים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 45 דקות או עד לשקיפות.
מסננים תפוזים על רשת; מסדרים בשכבה אחת על נייר שעווה לייבוש.
הסר את דפנות התבנית. עוגת גבינה למעלה עם פרוסות תפוזים מסוכרים. מקררים שאריות.