חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 778 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם מנטה, עוגת גבינה בטעם מנטה, ו עוגת גבינה בטעם מנטה.
הוראות
1
במעבד מזון בשקית רוכסן עם מערוך, למחוץ את העוגיות.
שלב את פירורי עוגיות חמאה ולחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform עגול 9 אינץ'. צ 'יל עד מוכן use.In קערת מתכת, מקציפים את הקרם ולהגדיר aside.In סיר, לשלב את המים הקרים וג' לטין. להפוך את החום בינוני ומערבבים עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר מ heat.In קערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה וקרם. מקציפים בתערובת הג ' לטין, חלב ווניל. מערבבים את שבבי המנטה. מקפלים בקצפת.